kramp 

/ 2
kapat
  1. pusat ve olympos records'a karşı Saian ve Hayki tarafından yapılan ve ismininin hakkını verecek kadar etki bırakan bir diss.Bu diss'e karşı Pusat cephesinde Seda Saian adında cevap gelmiş,Saian'ın kelimeleri yutması eleştirilmiştir.
    Ama ortada bir gerçek var o da Saian gibi kaliteli bir mc ile diss yarışına girmek pek de akıl kârı değil.
    #3387621 (water, 12.05.2008 15:45)
  2. kramp giren yere iğne batırılması kesn çözümdür.
    bu sebeple havuza denize gittiğimde mutlaka yanımda iğne bulunur.

diğer kramp ise en baba türk rock grubu dur.

sen ve ben diye çok kaliteli şarkılara imza atmışlardır.
    #3655015 (imgelerle konusan adam, 12.07.2008 17:54)
  3. çok kötü birşeydir kendisi. bi' girer bi de utanmadan 2 gün ağrıtır.
    #3655017 (mta88, 12.07.2008 17:55)
  4. bünyeye bazen uyurken girer. o acı ile kendinizi yataktan aşağıya atabilirsiniz. mına koyayım kramp. ben sana giriyor muyum ?
    #3655026 (yamuq, 12.07.2008 17:57)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

kramp başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kramp ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kramp nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarah connor » allen » yanimda sen olmayinca » bir demet tiyatro » biz kac hiyariz » dr oetker docent olacak » ilhan selcuk » ukte kalmasin kampanyasi » arkadasin olmesi » melih gokcek in odtu yu yikmak istemesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci