kralini tanimam 

kapat
  1. "ben bu işte en iyiyim, varsa benden iyi çıksın" anlamına gelen bir deyim.
    - kralını tanımam olm ben futbolda.
    - lan biz demokrasiye geçmemiş miydik?
    - fesüphana...
    #873009 (larker, 17.11.2006 19:16)
  2. -sen ne dersen de lan! ben varya kralını bile tanımam harcarım önüme geleni.
    -allahım sen sabır ver yarabbim.
    -ne dedin?
    -yok bişey sana demedim
    -kime dedin o zaman bişey dedin sen?
    -allaha dedim.
    -yapma ya ne kadar heyecanlı o ne dedi?
    -ne diyecek çok yakında belanı verecek beni de kurtaracakmış. (bkz: inşallah)
    (bkz: tövbe)
    #1156238 (declion, 15.01.2007 02:01)

© 2008 - uludağ sözlük

kralini tanimam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kralini tanimam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kralini tanimam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » patlicani oksama seansi » tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » sac dokulmesi » ask » kor savasci » sakaeli kaya mezarlari » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » radyo sol » araba killanan erkege oral seks yapmak » ertugrul saglam in istifa etmesi » dedo » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » organik ask » filmkolix » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » biricik suden » juande ramos » ajda pekkan » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi » usuyen kutup ayisi » radak emikis » onurkul » dusunmekten uyuyamamak » serkan balci » ipsiz recep » bnp paribas » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » prix l arc de triomphe » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » canta kullanmayan erkek