kralci genclik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kraldan ziyade kralci
  2. kraldan cok kralci olmak
  3. genclik dergisi alan bes parasiz ergen genclik
  4. genclik 27
  5. 07 genclik
  6. genclik 23
  7. asi genclik
  8. toy genclik
  9. dj genclik
  10. genclik

© 2008 - uludağ sözlük

kralci genclik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kralci genclik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kralci genclik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kalbimi kirdin fredo » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » the godfather » orhan ak » sol frame nin kahvehaneye donmesi » cikar ustundekileri ne dedigin anlasilmiyor » hertha berlin eski hertha berlin degil » paris » hayat » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » kiz cocugu » abdurrahman dilipak » mavi seker » senin tespitin sana benim tespitim bana » sigara » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » taciz atesi » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » damnation » sperm deyince gulen universite ogrencisi » cok efendi bir adam olmak » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » hic » i don t wanna know » zarkava » messenger tv » 1gbit internet 60 ytl » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » vennus » gecee » bir boka benzemeyen minimal siir