koz maca 

kapat
  1. batak oyununun bir versiyonu.
    koz belirleme derdinin olmadığı habire maça habire maça bir durum....
    kimsenin bir oyuncuya
    - koz ne?
    diye sormadığı sağlamcı oyun....

- koz bu
    buna konuş!!!
    #105377 (sıçtırtma lamasına, 08.03.2006 00:06)

© 2008 - uludağ sözlük

koz maca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. koz maca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koz maca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran msn diyaloglari » elegy » logore » got atmak » global afazi » hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » camel natural flavor » bir derdim var yasanmisliklari » bende de 5 as var » www wwwwwwwwww www » sabahat akkiraz » dugun » tatar mp3 indirir mi ey ogul » the richest man in bayburt » emniyet kemeri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » ordo » egzibisyonizm » bazi fakultelerin daha erken acilmasi » mantikla din aramak » victoria » abla kardes diyaloglari » kanat atkaya » gece gec yatan yazarlarin basina gelebilecekler » 12 ekim 2008 ust duzey pkk lilarin vurulmasi » anadolu rangers » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » almanya da yasayan turkler » hayalleri ertelemek » damdaki okuz