koyun politikasi 

kapat
  1. * suruden ayrilani kurt kapar atasözünü benimsemiş, parti içinde aykırı ses istemeyen, lider ne derse o olur türü bir zihniyettir. mevcut siyasi partilerimizin istisnasız hepsinde geçerli olan politikadır. türkiye'deki siyasi partilerde parti içi demokrasi diye bir kavram yoktur, olamaz. genel başkan ne derse o olur. yok efendim bulent arınc'ın rte üzerinde etkisi varmış bsg diyorum. baykal'a genel baskanlık'ta rakip olanlar ve rakip olanları destekleyenler parti meclisinden uzaklaştırıldı. daha bilmediğimiz ne hengameler...
    #3778118 (tu kaka bana, 06.08.2008 12:24)
  2. (bkz: kaybolan koyun yukari cikar)
    #3778127 (judas, 06.08.2008 12:27)

© 2008 - uludağ sözlük

koyun politikasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. koyun politikasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koyun politikasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» chavresh » rob halford » gebze harem minibusleri » tatli elma esansi » intro kisminda insani kendinden alan sarkilar » hindistan cevizi yagi » cikis yok » akp » o c life » keten tohumu yagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games