koyun delisi olmak koyun orospusu olmaktan iyidir 

kapat
  1. bir tercihi yansıtan, nevi şahsına münhasır seçim.
    #2287427 (dervisabdi, 09.09.2007 14:00)
  2. ne kadar doğru olduğunu koyundan öğrenmemiz gereken söz. belki o koyun milletin kendisine deli olmasını istiyordur, belki de milletin kendisinee vermesini* istiyordur. bilinmez tabi. hal böyle olunca bizim bu konu hakkında yorum yapmamız son derece saçma olur.
    #2287454 (nickerim, 09.09.2007 14:06)

© 2008 - uludağ sözlük

koyun delisi olmak koyun orospusu olmaktan iyidir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. koyun delisi olmak koyun orospusu olmaktan iyidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koyun delisi olmak koyun orospusu olmaktan iyidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran sozluk iletileri » senin nazin benim ara gazim » turan dursun » caminin ust kati » sacma ruyalar » gecen hafta acilan baslik » actigi baslikla ben zir cahilim diye bagiran yazar » bir kultur olcutu olarak facebook » dogan hizlan » 17 subat 1959 thy londra ucak kazasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci