koysaydim be keske 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. keske hic keske demesem
  2. keske
  3. keske kiz olsaydin
  4. keske sen olmasaydin
  5. keske yok olabilsen
  6. keske bilseydim
  7. keske 18 olsam
  8. keske yapabilsek
  9. keske olmeseydin
  10. keske olmasaydi

© 2008 - uludağ sözlük

koysaydim be keske başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. koysaydim be keske ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koysaydim be keske nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kevin keegan » kadin cantasinin icinden cikanlar » autoshow 2008 » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » mitroglou » haris alexiou » turk milleti » examenglish com » joneca » peceteye recete yazan doktor » ea games » helyum » basbug mustafa kemal ataturk » itu sozluk » tutunup kendime » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » benq t60 » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » toshiba » gogusleri 33 kilo olan kadin » siyah beyaz olum yasam » otherside87 » pkk teroru » geuze » oneqeno » etki » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » kara gozlum » fars haber ajansi » melankoli » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan