koylu goren masum ayi 

kapat
  1. bingöl'de köylüler tarafından dövülen ayıdır.
    #2189825 (darksideofthepink, 24.08.2007 14:05 ~ 26.08.2007 01:16)
  2. kovanlara ve küçükbaş hayvanlara zarar veren gudubet hayvandır, pandalardan farkı yoktur. **
    #2189904 (scarface, 24.08.2007 14:22)
  3. arkadaşlarının o köylünün karşısına ormanda silahsızken çıkmasının akabinde olacaklar merakla beklenmektedir.
    #2190183 (birdy, 24.08.2007 15:13)
  4. iki ayaklıların gerçekten zararlı varlıklar olduğunu öğrenen küçük ayı.
    bingölde ayıyı döven beyinsizlere aynı şekilde işkence uygulanmalıdır. taki onlarda ölene kadar.
    #2190218 (emrefc, 24.08.2007 15:18)

© 2008 - uludağ sözlük

koylu goren masum ayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. koylu goren masum ayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koylu goren masum ayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» necati bilgic selcuk yula ercan saatci triosu » luther » tiyatro » avrupa nin en iyi takimi fenerbahce » son istasyon » ankara » nikah masasi » haserat » fethullah gulen » yaran haber yorumlari » atesin cevresinde toplanmak » kecilere prezervatif takmak » bos daglari bombalamak » yeterli para olmadigi icin karakolu tasiyamadik » cay ve kahve lekesinden kurtulmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kopush fm » izhar » hp » seyduna turkuleri » otobuste telefon kapatmak » kadinlari cekici yapan detaylar » aydin sayili » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » dero birlikleri » ozlemek » ethem bey parki » fifa 09 » shutter » gheorghe hagi » cosplay