koydugu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dondurmacinin kasigini koydugu pis su
  2. yalnizligin koydugu anlar
  3. ogrencinin lafi koydugu anlar
  4. ulkuculerin cocuklarina koydugu isimler
  5. ogretmenin lafi koydugu anlar
  6. kurallarini kendimizin koydugu oyunlar
  7. serdar ortac in sarkilara koydugu mesajlar
  8. bayan teniscilerin toplari koydugu gizli bolme
  9. kime koydugu belli olmayan eksi oylar
  10. pederin koydugu isme gece gunduz sovmek

© 2008 - uludağ sözlük

koydugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. koydugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koydugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bana bagiramazsin diyen sevgili » pes 2008 » hayal dunyasi » besdut deresi kaya mezarlari » cnn » blog 27 » minik mavi balina » saci makineye vurdurmak » hms royal ark in batirilmasi » alerjik rinit » dalibor bagaric » at avrat braveheart » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » aramaya inanmayan ibne » brendan eich » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir canim var al senin olsun » rolans » bock » osurmak » durex elite » sevisirken dinlenecek sarkilar » woke up this morning » paul gilbert » erkek jinekolog » masaka » cilgin bir hayat yasamak » yasli teyze » deniz feneri almanya dan bana ne » muktedir » ug