koy okullari 

kapat
  1. çoğu öğretmensizdir ve hatta hafifa alınmayacak kadar sayıda olanları öğrencisizdir de.150'yi aşkın öğrencileri ve bir öğretmenleri olanların da durumları vahimdir.Okul araç ve gereçleri eksiktir,camları kırık, duvarları boyasızdır.Isınmak için sınıflarında sobaları vardır ancak o sobada yakılacak odunları kömürleri yoktur. Kimininse soba bir yana dursun tuvaletleri bile yoktur.Bu çağda bu manzara içler acısıdır.Allah'ın gerçekten unuttuğu bir yer midir burası, değil midir bilemiyorum ama bizlerin, en başta da devletin unuttuğu bir yerdir burası.
    #2465460 (preghiera, 13.10.2007 17:56)

© 2008 - uludağ sözlük

koy okullari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. koy okullari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koy okullari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biz uc kisiydik » deniz akkaya » taken » sandra izbasa » sevgiliye hitap bicimleri » lucky guest » bebisim » sili » ade » alone with everybody a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games