kovulmama sebep olacak galiba 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. insanlik ve turklukten utanmaya sebep olacak haber
  2. kanli mi olacak kansiz mi olacak
  3. galiba
  4. olacak bu is kesin olacak
  5. galiba en kotusu de bu
  6. anlatamiyorum galiba
  7. kusacagim galiba
  8. ne o yoruldun galiba
  9. sen yenisin galiba
  10. deli galiba

© 2008 - uludağ sözlük

kovulmama sebep olacak galiba başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kovulmama sebep olacak galiba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kovulmama sebep olacak galiba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» puma » 1712 » oyuncakbulut » seri eksi oy veren ibneye soylenecek tek soz » rieti grand prix » evrilmis maymun » can dost » yaran facebook gruplari » cazibe hanimin gunduz dusleri » wollt ihr das bett in flammen sehen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games