kovboy olaninin dogru yazilimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uygulama yazilimi
  2. teniscilerden guzel olaninin kazanmasini istemek
  3. sozluk yazarinin makbul olaninin beyni vardir
  4. sozluk yazarinin makbul olaninin on parmagi vardir
  5. ici sevgi dolu sozluk yazilimi
  6. orijinal office yazilimi edinin
  7. windows en uygun olan yazilimi secsin
  8. isi dogru yapan yonetici dogru is yapansa liderdir
  9. dogru zamanda dogru yerde olamamak
  10. dogru yazalim dogru konusalim

© 2008 - uludağ sözlük

kovboy olaninin dogru yazilimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kovboy olaninin dogru yazilimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kovboy olaninin dogru yazilimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» racer x » terk i diyar » rafael benitez » hali saha macinin 0 0 bitmesi » deniz feneri almanya dan bana ne » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » taraf olmak » sms le evlenme teklif eden erkek » turkcell » milli egitim bakanligi bursu » ufo muzesi » buyuyunce moderator olucam » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » tchibo » muktedir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hertha berlin » sevmekten kim usanir » cazir cozur » zeytinyagi ile masturbasyon yapmak » paris » hrant dink » volkan arslan » zaten anlamiyorumki » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » sigara ziyan olmasin diye ust uste 8 firt cekmek » kriptonit » karnimac » parta kulesi » sebastian leto » pozitif milliyetcilik