kovalar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gonul kacani kovalar
  2. tabagindakileri bitirmezsen arkandan kovalar
  3. m kemal gelse bu kemalistleri sopayla kovalar
  4. kopekten kacarsan daha cok kovalar yalani

© 2008 - uludağ sözlük

kovalar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kovalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kovalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » asil turkler cekik gozludur inanci » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » viski cacik » ayyash maghanda » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » kompleksiz insan » minik mavi balina » faati » normal gorunume don » artvin kemalpasa festivali » max payne 2 » doktorlarin hastalardan nefret etme nedenleri » yakisikli olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » michael jackson » kesfedilmek » the genius of charles darwin » o cocuklari » el kurutma makinesi » namarak » gotik hatuna parmak atmak » merve yi tavla » tuborg special » yemesi uzun sursun diye cay kasigi ile tatli yemek » pkk nin aktutun karakoluna bayrak asma hayali » dunyanin en cok kufur yiyen insani » aziz yildirim » makineye bagli yasayan insan » futbol kulubu