kotucenk 

kapat
  1. (#464212) entrysiyle milli değerlerden laikliğe büyük ayıp etmiş yazar.

ardindan saat 12 olunca balkabagina donusmus entrysi silimis ve sevgili yazarimiz karsimiza bir baska ama daha guzel(kimse laik olmak zorunda degil) bir entryle gelmistir.(#494383)
    #476762 (markasiz, 30.07.2006 14:58 ~ 19.10.2006 10:22)
  2. takdir etmesemde düşüncelerine karsi olsamda canımı sıkan entryler gırsede entryleri okunası efendi yazar. (benimde kankam internetten.)
    #753861 (markasiz, 19.10.2006 10:25)
  3. hayat dolu süper insan, sınıf arkadaşım, yüzümdeki gülümsemem, insanların anlamakta zorlandığı hatta çoğu zaman yanlış anladığı ama aslında gayet dolu ve birikimli bir deli.
    #767822 (denizzz, 23.10.2006 21:39)
  4. (bkz: kova burcu erkeği)
    #936973 (Kotucenk, 01.12.2006 23:34)
  5. sözlüğe seslenen yazar.

her şeyi anlarım da, ölmüş bir insanın; bediuzzaman hz mahmut efendimizin arkasından kurtulduk diye bayram yapiyoruz türü başlıklar açmasını ve bu yolla biz dindar insanlarla dalga geçmesini hiç hoş bulmuyorum.

lütfen inançlara biraz saygı.
    #2792323 (oh bebek, 05.01.2008 04:45 ~ 15:29)

© 2008 - uludağ sözlük

kotucenk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kotucenk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kotucenk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beni sorma iyiyim » adam gibi adam ertugrul saglam » ofsayti anlamayan kadin modeli » onurkul » ne olur anla » parayi bulunca sozluk degistirmek » universitede hocalara verilmis ayarlar » sarhosken entry girmek » serdar ortac » lethe » bir deniz feneri vardi ne oldu » sinemde bir tutusmus yanmis ocag olaydi » azrail e soylenecek sozler » iserken bir eli duvara dayama » benfica » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sigara » ayse ozyilmazel » na bu kadar » evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek » doe maar » avrupa nin yeni prensi » 270 ytl ile bir ay gecinmek » alternatif mezar tasi yazilari » hayrunnisa gul » teror » dudak yolmak » mavi seker » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » ribozom » paul gilbert