kotu oy almak icin kafi gelen sozcukler 

kapat
  1. milletimizin cehaletini, bilgisizliğini yıllardır eğitim sistemiyle uyutularak yetiştirildiğini açığa vuran kelimeler, cümleler. heralde zannediliyor ki ben ingilizim yada amerikan uşağıyım, ulan sen milletini tanımıyorsan ben napayım a dingil?

yaldızlı edit: ulan okuya okuya seovi ibnesi okudu iyimi bunu da, adam sıradan geçmiş entrylerimi valla..*

daha sonraki edit: eksile eksile, bütün ne yazdıysam eksile ibne seovi, eksilesende gerçekler bunlar, sende o dingillerdensin anladım ki..
    #3431207 (shnicx, 22.05.2008 13:53 ~ 14:10)
  2. (bkz: hakan şükür)
    (bkz: galatasaray)
    (bkz: fenerbahçe)
    (bkz: akp)
    (bkz: chp)
    (bkz: fethullah gülen)
    (bkz: zaman)
    (bkz: cumhuriyet)*
    #3431219 (sekerpinar, 22.05.2008 13:56)
  3. allah icin ogrencilere silah sikan sahis, 14 yasindaki kiza tecavuz eden 78 yasindaki adam, 11 yasindaki kizla evlenen 40 yasindaki adam gibi basliklara, gercek olgulara dayanarak basligi tanimlayan bir entry olarak yazilan sozcuklerdir. ornegin "muslumandir." tumcesi bu gibi basliklarda soz konusu basariya ulasmistir.

+ gercekler acidir, biber de acidir. o halde biber gercektir.
    #3431226 (revolter00, 22.05.2008 13:59 ~ 14:00)
  4. (bkz: arabam var)
    #3431256 (arabam var, 22.05.2008 14:09)

© 2008 - uludağ sözlük

kotu oy almak icin kafi gelen sozcukler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kotu oy almak icin kafi gelen sozcukler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kotu oy almak icin kafi gelen sozcukler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz demir » buyuk sarkicilarin kibirlerini yenebilmesi » irkci olmak » her seye ragmen sevmek » cabiria » radioheadbanger » 1 yilda 30 kilo veren kadin » yaran diyaloglar » akyarlar tuneli » lock a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games