kotu ornek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kotu ornek olma
  2. kotu ornek teskil etmez
  3. bulent ersoy un topluma kotu ornek olmasi
  4. baslik acarken baskalarina kotu ornek olmak
  5. ab kotu abd kotu iran kotu araplar kotu
  6. kotu entryleri degil isine gelmeyeni kotu oylamak
  7. gecen haftanin en kotu girilerinin cok kotu olmasi
  8. kotu film yoktur kotu yonetmen vardir
  9. fikirler kotu degildir kotu olan insandir
  10. kotu yazan yazara kotu diyememe hadisesi

© 2008 - uludağ sözlük

kotu ornek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kotu ornek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kotu ornek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» facebook » benim hemen evlenmem lazim baba » cicekli koy » yurume » jamall » kemcuk agizli » tanrica » bulent ozdemir » herkes evine » dengir mir mehmet firat » sara thunebro » yasak kadin » duran toplarin usta ismi sabri » carry on my wayward son » erol yarar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » host lan » hipoestezi » bir sakiza opturen sozluk yazari » ordo » insomni » kardese yapilan iskenceler » bedava sirke » dungeon » 2014 dunya kupasi » hele bi su ramazan bitsin » 45 inci antalya altin portakal film festivali » sizofreniform bozukluk » osasuna » get the best fuck the rest » nick alti entry yazicisi