kotu niyetle solemedim yahu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. art niyetle acilmis baslik
  2. iyi niyetle hirsizlik yapmak
  3. basliga art niyetle bakmak
  4. komsunun esegine art niyetle binmek
  5. medya etegine art niyetle yazi gonderen yazar
  6. ab kotu abd kotu iran kotu araplar kotu
  7. hos gor yahu
  8. bu ne yahu
  9. yahu
  10. polemik yok mu yahu

© 2008 - uludağ sözlük

kotu niyetle solemedim yahu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kotu niyetle solemedim yahu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kotu niyetle solemedim yahu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basliklari yanlis okumak » 16 nci yuzyil » akp li gibi konusma klavuzu » var misin yok musun » kizla mac muhabbeti yapmak » tobias beecher » yanindaki var ya » akuple » ameliye » hos sohbet » cok efendi bir adam olmak » kendi sessizligine gomulmek » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » osman gokcek » zall in buyuk acmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » yavsakimsi » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » ho amca » turk hava kuvvetleri » 80 lerde cocuk olmak » docka » sentrozom » akasha » evlenirken bakire bayan aramak » radak emikis » love is love » basliklari alt alta okumak » love lockdown