kotu kalpli uvey anne 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kotu kalpli ceyar
  2. iyi kalpli kotu adam
  3. uvey anne
  4. allah kimseye uvey anne vermesin
  5. surekli kotu yemek yapan anne
  6. anne babam geceleri kotu sitelere giriyor
  7. ab kotu abd kotu iran kotu araplar kotu
  8. buz kalpli
  9. iyi kalpli olmak
  10. iyi kalpli gunahkarlar

© 2008 - uludağ sözlük

kotu kalpli uvey anne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kotu kalpli uvey anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kotu kalpli uvey anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lynyrd » tekin acar » canlandi lan canlandi » schenardi » kuaforden donen sevgiliyle diyaloglar » cumhuriyet » cocuklar duysun lan artik » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » elfmsd » tecrit » 2008 kuresel ekonomi krizi » no one there » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » keskek » elazig » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » john mayer » adsl faturalarindan bikmak » cihangir » komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak » enderun sirin » her issize 350 ytl maas » salvar amerika nin jeanidir » carsaf bulamayinca otu nitrogliserine sarip icmek » tom bombadil » lindsay lohan » netsozluk » freedean » turkiye cumhuriyeti nufus cuzdani » tukurukus » deniz feneri dernegi