kotu kadin mi ne 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kotu kadin
  2. kotu kadin kahkasi
  3. kotu kadin cocugu
  4. kotu kadin kahkahasi
  5. kotu kadin muzeyyen
  6. annesi kotu kadin
  7. kotu kadin cocugu edison
  8. fahiseye kotu kadin demek
  9. postmodern kotu yola dusmus kadin
  10. kotu muyum hayir kadin miyim evet

© 2008 - uludağ sözlük

kotu kadin mi ne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kotu kadin mi ne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kotu kadin mi ne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir canim var al senin olsun » dedo » bir polemikten cikip otekine girmek » kangaroo » pelin batu » 3 u 1 arada » ev arkadasi » leite ribeiro adriano » komur olmak » kara donlu kefere » uzaktan kumandali essek » kim en yakinindakini taniyabilir ki » rafet el roman » the golden notebook » hayal dunyasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vural celik » ben kendim ve yine ben » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » july » parayi bulunca nick degistirmek » dogum » michael » osuruk » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » douglas forbes » besiktas » adam » bed of roses » also sprach zarathustra » tanri ya kizginim