kotu egitim 

1. orijinal adı "la mala educacion" olan, başrollerini gael garcia bernal ve fele martinez'in paylaştığı, yönetmenliğini ispanyol yönetmen pedro almodovar'ın yaptığı 2004 yapımı film.

ispanyol sinemasının yeni kuşak önde gelen yönetmenlerinden almodovar, bu filminde de tabu bir konuyu işlemeyi seçmiştir.
    #570186 (InsomniaC, 23.08.2006 19:12 ~ 06.05.2008 20:42)
  2. filmler hakkında yapılan eleştirilerden etkilenmemek gerektiğini bana bir kez daha göstermiş bir filmdir. ağır sahnelerinin olmasına rağmen , kurgusu müthiş , oyunculuklar çok başarılı. özellikle gael garcia bernal'in zahara ve juan performansı ayakta alkışlanacak cinsten.
    #2164249 (karamellikek, 20.08.2007 07:40)
  3. gael garcia bernal'in üstün performans gösterdiğine inandığım almadovar filmidir.hem bir eşcinseli hem de transeksüel'i aynı havanda birbirine karıştırmadan dövmüştür.
    #2619861 (alkinza, 23.11.2007 00:05 ~ 00:10)
  4. gael garcia bernal'in şahaneler yarattığı, kendine bir kere daha hayran bıraktığı filmdir. homofobiklerin izlememeleri ve utangaç insanların da karşı cinsle ya da ne bileyim samimi olmadıkları biriyle izlememeleri tavsiye olunur.
    #3364808 (pelvis, 06.05.2008 18:47)

© 2008 - uludağ sözlük

kotu egitim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kotu egitim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kotu egitim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» postpartum psikozu » sokratesla » bebeklik fotografini facebook a koyan eski sevgili » her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » nikola tesla » hela yerine bela diyen yasam formu » siyasetsizligin kirliligi » bettyboo » sehitlerin naaslarinin curumemesi » otistik dusunce » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » bankamatik memuru » kadinlarin sacma sapan seyleri hatirlama sorunsali » isinmak icin vodka icmek » mangal yapan adamdaki gereksiz telas ve fedakarlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran baslik yonlendirmeleri » hulya avsar » sappho » endokrin etki » sikinti » acidan dolayi bazi taskinliklari hos gorduk » jamall » hic gelme gideceksen » ummet celik » separasyon anksiyetesi » metalheadtr com » kemal kilicdaroglu » ayagini organina gore uzat » mustafa karasu » decay