kotasini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. adsl kotasini asmak
  2. kimse kotasini doldurmuyor ki
  3. kotasini dusunen kahraman olamaz
  4. misafirlige gelip adsl kotasini bitiren tip
  5. adsl kotasini asacak kadar hayvan olmak

© 2008 - uludağ sözlük

kotasini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kotasini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kotasini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tevekkul etmek » mufredata uymadan ders vermek » anadolu rock » tolga zengin » git adam ol da gel » lions in a cage » sol dusuncenin arkasina saklanan teroristler » bos daglari bombalamak » kizilirmak suyu » yaran msn iletileri » zekeriya beyaz » volkan yaman » michelin » nobran ne ya » birbirine benzeyen unluler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aydin yilmaz » mutlulugun resmi » emirst » lost un en guzel bayani » yureksagda » taraf » isine gelmeyince isine gitmemek » kerameti kendinden menkul » test cozerken muzik dinleyen hoduk » lastik » 1936 durusmalari » 4 agustos » dengeli beslenme » sinasi » gammazim ben