kosuyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x nereye kosuyor
  2. azrail kosuyor
  3. colasan nereye kosuyor
  4. kurdistan bagimsizliga kosuyor
  5. emin nereden kosuyor
  6. yalcin nereye kosuyor
  7. turgut nereye kosuyor
  8. turgut nereden kosuyor
  9. sozluk rekora kosuyor
  10. mehmet ali talat nereye kosuyor

© 2008 - uludağ sözlük

kosuyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kosuyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kosuyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevmekten kim usanir » kurt nufus artisinin onlenmesi » gordugum ruya » edit yapmamis yazar » kerhanede kalp krizi gecirip olmek » nukleer fuzyon » uzun asklarin kisa vedasi » ibrahim yattara » sol frame nin kahvehaneye donmesi » schizo » turk kizlari » zeytinyagi ile masturbasyon yapmak » bulent ecevit » kadinlari cekici yapan detaylar » ben kendim ve yine ben » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » son bahar » samil basayev » ebonit » izlanda » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » sen ver goril abi istanbul da yasiyorsunuz » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » arog » arena tr » hertha berlin eski hertha berlin degil » sergey » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » turkcell » kahverengi kusak » 16 nci yuzyil