kosun polemige girdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kosun kosun ajdar anik sozluge yazar olmus
  2. kosun lan kosun sol frame de hatun var
  3. kosun kosun yeni polemik var
  4. kosun la kosun kavga var
  5. cok pis polemige girerim
  6. moderasyonla polemige girmemek
  7. polemige girilmeyecek kisiler
  8. polemige girmem er gecerim
  9. polemige girmem ben horozum
  10. polemige girmem sikerim

© 2008 - uludağ sözlük

kosun polemige girdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kosun polemige girdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kosun polemige girdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» el feneri » bu maceranin sonu uzayda biter » desti izdivaciniza talibim » hz ibrahim » seray sever » ybsg denilesi kizlar » bilgi sozluk » futbol kulubu » ortadogu » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari » semahat geldiay » uludagsozluk de temali reklam » vukuat pepdemir » kafasi calisan ac kalmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » why high one why » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » kirazlibahce » iran » fortis » pc » bon iver tarzi baslik acma rehberi » moskova » muzo » iskender pala » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » truva kanyak » eski sevgiliye mektup » 15 mayis 2006 » sevil aki