kosun lan 

kapat
  1. yerine göre, dillere destan bir dayağın habercisi olabilen cümle.

çoğumuzun başına gelen malum 'küçük çocuğu tersleyip büyüklerinden dayak yeme olayı' da böyle gelişir genelde. 'koşun lan ahmet'i dövüyor biri' lafını duyarsınız ve gerisini hatırlamazsınız.

tipik bir linç cümlesidir aynı zamanda. 'koşun lan bayrağa küfretti' dediler mi kurtuluş imkansız gibidir neredeyse.

tabii bunu duyduğunuza sevindiğiniz zamanlar da olabilir. yukarıda bahsettiğim ahmet'in yerine koyun kendinizi. öyle işte...

'lan hep mi dayakla ilgili bu cümle' diye sorabilirsiniz. çok zor bi çocukluk geçirdim lan ben...
    #1879391 (nikim yok benim, 08.07.2007 00:08)

© 2008 - uludağ sözlük

kosun lan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kosun lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kosun lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mustafa safran » nikah memurunun geline asik olmasi » confetti » microsoft visual studio » hazreti ali » tom angelripper » bosanmis kadina key vermeyen zihniyet » radyodan sarki armagan etmek » omer asik » emperyalist sirket odtu yu terket a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci