koskum 

1. bursa'nın ülke çapında meşhur pavyonu.altiparmak tan heykele doğru çıkarken sağ tarafta yer alır.kimler gelip kimler geçmiştir buradan.yildiz tilbe , levent oran vs. piyanist santorü ''sana yanlış yapana sıkmaz mıyım be gülüm'' sözlerine sahip bir şarkıyı çok içli söylemekteydi geçtiğimiz senelerde.
    #366078 (veritaserum, 22.06.2006 12:43 ~ 20.05.2008 03:52)
  2. normal olarak gunduz pek bi aktivitesini goremediğimiz, gece önüne serilen kırmızı halı, acayip kıyafetli cengaver amcası ve önüne dizilen merso'lar ile gerçek kimliğine bürünen mekan.

(bkz: merso)
    #1704997 (zubizarett, 30.05.2007 18:09)
  3. bursa altıparmak'a gidilip de karşısından geçilmemesi imkansız olan, her daim girişinde rus dansçı kızlarının fotoğrafları bulunan pahalı mekan. mekanda davul çalan bir arkadaşın gecelik 100 kağıt alması bir ölçütse eğer, yavaş girilmesi gereken bir mekandır.
    #1914963 (stalker, 12.07.2007 03:32)
  4. fahrettin baba'nin mekani. 1995 te henuz resit olan ben ve bir arkadasimla, birer bira içelim diye bilmeden girdigimiz ama sabaha karsi bir araba parasina yakin hesap birakip çiktigimiz yasal soyulma mekani. ne içtik, sabaha kadar ne yaptik anlamadim ama bir daha ömrüm boyunca herhangi bir pavyona yaklasmama dersini çok siki bir sekilde aldim.
    #1915113 (dydyma, 12.07.2007 04:10)

© 2008 - uludağ sözlük

koskum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. koskum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koskum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiyeli kurt » my fish » orta dogu teknik universitesi » minaharker » dilenci kral » beklemek ibadet kalmak zulumdur » demokrasiyi siktim oldu » heroes villains » yabanci diliniz var mi sorusuna verilen cevaplar » ataturk un son sozunun aleykum selam olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games