kosku 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gonul kosku
  2. peterson kosku
  3. abidinpasa kosku
  4. gazi kosku
  5. kaptan kosku
  6. cankaya kosku
  7. forbes kosku
  8. alatini kosku
  9. paggy kosku
  10. pandespanian kosku

© 2008 - uludağ sözlük

kosku başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kosku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kosku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sapur supur sagi solu open kiz » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » tuncay guney in ergenekon hakkinda konusmasi » uzun kot etek giyen turbanli » sozlukteki orta dunyalilar » barack obama » insomni » miguel de cervantes saavedra » eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » haldun taner sahnesi onu » ucuzlere verilebilecek isimler » simon » vanti lator » sibel kekilli » sembiyoz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iritabl duygudurum » cok seviyorum lan seni » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » izlanda » gaza gelip rohan a elf olmaya giden eski sevgili » iran da kadin olmak » ekspresyonizm » milan osterc » ideal penis boyu » hic olmadik zamanda hastalanmak » metin 2 » avrupa yakasi » tatar bazuka atmaz » neyzen tevfik » ideal kiz