koskoca kahveyi kestane yapti cizdi gitti 

kapat
  1. kurtlar vadisi dizisinde kahveci karakterinin polat alemdar için cerrahpasali halit'e sarf ettiği cümle. olay şöyle gelişir;

seyfo dayının kahvesinin basılmasına sinirlenen polat yanına sadece abdulhey'i alarak cerrahpaşa kahvesine girer, 2 çay ister. kendisini öldürmek için ayaklanan ve silah çeken kahve ahalisinden çakırın sefirliğini ve himayesini kabul etmeleri söyler. tam öldürülecekken cebinden bir el bombası çıkarır yavaşça pimini çeker racon daha yapar * ve bombayı sobanın içine atar yavaş adımlarla kahveden uzaklaşır. herkez panik içinde cam çerçeve dağıtarak kaçmaktadır. sonra bombanın plastik olduğu ortaya çıkar. kahveci halit'e durumu haber veririken ben böyle hasım görmedim der ve yukarıdaki cümleyi sarf eder.
    #82365 (zero95, 22.02.2006 14:24 ~ 14:25)

© 2008 - uludağ sözlük

koskoca kahveyi kestane yapti cizdi gitti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. koskoca kahveyi kestane yapti cizdi gitti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koskoca kahveyi kestane yapti cizdi gitti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» plum » entel olmak » sozluk genelleme yeri degildir » 1916 » kovmirim ule » bos bkz » gunes motel olayi » planetsky » kirli yesil kazak » hz omer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci