koseyi donme amaciyla dini pazarlamak 

kapat
  1. (bkz: ben adeta ülkemi pazarlamakla mükelefim)
    ülke pazarlanır da din pazarlanmaz mı.
    not:burda kötü oy verince ülkede özelleşmeyen nerdeyse bi ben kaldığım gerçeği değişmiyor.ama daha acısı bu pazarlama sonucu krallar gibi yaşayan, yaşatan bi de üstüne ülkenin her alanının azimle içine edenlerin başa, tarafımızdan geçirildiği gerçeği de değişmiyor.
    #2289981 (hefeweizen, 09.09.2007 22:22 ~ 22:32)
  2. Takıntılı insanların takan veya takmayan diğer pek çok insana atfen kullandığı ve (hatta evet aynen böle )düşündüğü suçlama. Özellikle belli görüşte insanlara rahatlama verdiği rivayet edilir...
    #2290009 (alijunzade, 09.09.2007 22:25)

© 2008 - uludağ sözlük

koseyi donme amaciyla dini pazarlamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. koseyi donme amaciyla dini pazarlamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koseyi donme amaciyla dini pazarlamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» phpbb3 » sperm deyince gulen universite ogrencisi » fazil say » sair uuserlardan siirler » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » bestas » ajda pekkan » realpolitik » ahmet yildiz olmedi » i dont wanna know » cep telefonlarimizi sessize alalim » pasifize etmek » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » 2008 butonu » birinci nesil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ertugrul saglam in istifa etmesi » dedim » bayramda aragonesin elini opmek » ncldlbz » yazarlarin aslinda demek istedikleri » garip yemek zevkleri » yigit ozgur esprileri » sigara » oha dedirten gol videolari » enver aysever ile ayrintilar » unplugged in new york » sac dokulmesi » evlenirken bakire bayan aramak » saba tumer » dusunmekte zorlanan insan