kosankarga 

kapat
  1. üçüncü nesil yazar.
    nesilde ilk üçe girip derece yaptığı için sevinen kişi.
    (kosankarga, 12.01.2007 05:36 ~ 13.01.2007 18:50)
  2. bildiğin karganin koşan versiyonu.
    (bkz: espiri yaptım) *
    (LocK, 18.01.2007 15:31 ~ 15:32)
  3. kanadı kırık.yetişmek için koşmak gerek.
    (bkz: espiri yapmadım)*
    (kosankarga, 31.01.2007 05:03 ~ 17:18)
  4. tesadüfen kar$ıla$tıgım arkada$ım..uludagsozluk kucuktur derlerdi inanmazdım.. dunya kucuktur
    (mrtince, 28.03.2007 12:57)
  5. le peuple migrateur izlerken rastladıgım bir karga ce$idi..
    (bkz: durduramıyoruz efendim surekli ko$uyor)
    (mrtince, 01.04.2007 14:32)
  6. tahminimce kanatlarını kullanması moderasyon tarafından yasaklandığı için koşan, tabana kuvvet yazari...
    (Cavit, 18.05.2007 12:33)
  7. daha önceden tanıdığım, sözlükte tesadüfen karşılaştığım güzel entryler gireceğini düşündüğüm yazar.
    kosankarga nicki, yazarın bir çocukluk anısından ortaya çıkmıştı hatırladığım kadarıyla.*
    hatrımda kaldığı kadarıyla da çatıda geçiyordu olay. taş atıp kovalıyor muydular ki her neyse atmış olmayayım şimdi daha sabah ne yediğimi hatırlamıyorum ben...
    (aither, 18.05.2007 20:36)
  8. (#1657556) nolu entry sine bakılıp nickine entry girilesi yazardır. kanatları olmadağından dolayı uçamayan yazardır.***
    (replica, 06.06.2007 01:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» modigliani » dolu metrobus e binen hayvan » sevgiliye soylenen en guzel soz » bumbro » abaza kiz » sozlukten sikilmak » ucuncu selim » yyu sozluk » south park » rus kuluplerinin turk futbolcu sevdasi » bafi » kapanmayan otobus kapasina aduket cekme istegi » coluk cocuga kalan dunya » ishal yazar » code segment » mutlu olmak varken » nine inch nails » genel kimya ilkeler ve modern uygulamalar » super muhabbet insani » 2075 eurovision sarki yarismasi » yanlis numara diyaloglari » gazozumu acar misiniz » the blue boy » closer » vega » my own private idaho » sol framedeki igrenclikler » oto boka aq diyen zihniyet » kalcanin sag lobu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa