kosan atlar 

kapat
  1. standart msn avatarlarından biridir. biri siyah, öteki beyazdır. lakin siyah olan daha parlak, beyaz olan mat durmaktadır. ayrıca hiç bir zaman koşmazlar, bırakın koşmayı kafalarını bile oynatmazlar.

eğer karşınızda ki konuştuğunuz kişi bu avatarı kullanılıyorsa, şöyle bir diyalog geçebilir;

erkek: aa erkek arkadaşın mı, çok yakışmışsınız..
    kız: engelliyorum seni
    #963675 (salca, 07.12.2006 16:52)
  2. msn messenger programında hazır gelen resimlerden birisinin ismi. gayet de yaymış takılan, hiç de kosmayan 2 adet at vardır.
    #2082752 (double cross, 06.08.2007 23:24)

© 2008 - uludağ sözlük

kosan atlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kosan atlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kosan atlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran baslik yonlendirmeleri » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » barack obama » izmiri izmir yapan ozellikler » dorduzlere verilebilecek isimler » araf » agoni » ahmet necdet sezer » facebook u olan uuserlar » candan ercetin » seni sican seni » dungeon » yeni baslayanlar icin ahiret » ibanez grg 170 dx » tekellerin 8 yil onceki uretimi bugun yapamamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fox tv » izmir de denize ciplak giren kiz » lemon64 com » yugoslav futbolu » sizofreni » lumpen » daracik giyinen turbanli kiz » uludag sozlukteki siki kufur sansuru » yasak kadin » katarsis » asansor kullanmayi bilmeyen insan » no country for old men » dunyanin en iyi rock grubu » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » iski sevgili