kos hanim anketci gelmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hanim kos anketci gelmis
  2. anketci geldi hanim
  3. hanim kos x gelmis
  4. hanim kos tespitci gelmis
  5. hanim kos sosyolog gelmis
  6. hanim kos sozluge tespitci gelmis
  7. anketci
  8. hanim adli kadina hanim diye hitap etmek
  9. anketci genclik
  10. anketci esnafi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» doa » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » checkbox » fikri kose » madem ermenisin istemeden vermelisin » cemil ipekci » ruhlarin gocu » ankara buyuksehir belediyesi » session variable » abak » abberline » yoshimitsu » unlulerden duymak istenilen sozler » i d rather go naked than wear fur » ebru akel » thomas harris » angelus » allah adina ayet gondermek » space tusu » dominic monaghan » bu sefer niye patladi ben de anlamadim » seovi » kk » kralice ikinci elizabeth » ve bunlari elbette cabucak gecelim sevgilim » hoca nasradin kavugu » murat soydemir » ekip » neda a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa