korumanin dayaga doydugu an 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aski bulmanin ve korumanin yollari
  2. bronz teni korumanin yollari
  3. uludag sozluk un bekasini korumanin yollari
  4. siradan dayaga ornek
  5. dayaga idmanli olmak
  6. dayaga giris cumleleri
  7. dayaga bagisikligi olan devrimci
  8. eskisehir de kadina dayaga oruc bahanesi
  9. dillere destan dayaga flashback ile son vermek
  10. otobusun yolcuya doydugu an

© 2008 - uludağ sözlük

korumanin dayaga doydugu an başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. korumanin dayaga doydugu an ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu korumanin dayaga doydugu an nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i got sober but i m not a soldier » iran in uzaya uzay araci ve uydu gondermesi » alkislarlayasiyorum com » polislik sinavi » kalasnikof » can bogazdan gelir » zorlama kiracaksin » durduk yerde eski sevgiliyi ozlemek » baba siirleri » rektor atamalari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games