korumak 

kapat
  1. *Tehlike ya da tehditlerin etki etmesini engellemek, sahiplenmek.
    #267708 (tatasoy, 21.05.2006 20:27)

© 2008 - uludağ sözlük

korumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. korumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu korumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » yapilmis en aptalca dalginlik » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » iyilesmeyen yaralar » mustafa uslu » gol sevinci » savas ve kadin » super mario bolum sonu bayragi » teknosa turkiye kupasi » hypostase » numaranizi arkadastan aldim » forest whitaker » pkk » cehennem dialoglari » internet gazetesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuzgun » tretuvar calismasi » badlik amiri » tanri » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » genpatech » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » sogukta usuyen eller » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » jakob van hoddis » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » pit » turk solu