koruma 

kapat
  1. kaza sonuclarinin agirlasmasini onlemek icin olay yerinin degerlendirilmesidir. amaç tehlikelere karsı güvenli bir cevre oluşturmaktır. ilkyardım yapan kisi ilk once kendi guvenligini sağlamalıdır.
    #236381 (forinternaluseonly, 12.05.2006 19:22 ~ 18.05.2006 22:45)
  2. muhafiz
    #259242 (tatasoy, 18.05.2006 22:42)
  3. korum ha!! cumlesinin ofkeli soylenmiş seklıdır.
    #259246 (painkiller, 18.05.2006 22:43)

© 2008 - uludağ sözlük

koruma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. koruma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koruma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radyo aspirin » libananco davasi ve cem uzan » korkut eken » muzik kulagi » otobuste yer vermek » menial » kisinin yasadigini anladigi anlar » kendikalesinegolatankaleci » yaran yanlis okumalar » jose antonio reyes a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci