koroglu semineri bildirileri 

kapat
  1. 5-7 Haziran 1982'de bolu'da yapılan köroğlu semineri'ne sunulan bildirilerden oluşan kitap. Milli folklor araştırma dairesi yayınları arasında çıkan kitaptaki en ilginç bildiri "ingilizlerin robin hood destanı ile köroğlu destanı arasında bazı benzerlikler" başlıklı olan olsa gerek.
    #1044317 (bilgistan, 23.12.2006 18:48 ~ 18:49)

© 2008 - uludağ sözlük

koroglu semineri bildirileri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. koroglu semineri bildirileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koroglu semineri bildirileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 16 ekim 2008 uludag sozluk tsk dusmanligi gunu » ilkokul kufurleri » baka mindre men » parayi bulunca nick degistirmek » akp yi savunmak militarizmi savunmaktir » turkistan lejyonu » ne sevdigin belli ne sevmedigin » pilavdan ve ataturk ten nefret eden turk vatandasi » tarik bin ziyad » kardesini her zaman bakkala gonderen abi modeli » sait faik abasiyanik » bebek katili » itirafcilarin aslinda demek istedikleri » teklif bekleyen kiz » womanizer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1980 askeri darbesi » franfurt kitap fuari nda harita rezaleti » kazanamazsam siyaseti birakirim » mugla sozluk » asosyallesiyorum muntazaman » sooner or later » uludag sozluk anonim sirketi » kunal nayyar » bir derdim var kismina entry gammazlamak » kose mihal » fazla kalemi olmasina ragmen vermeyen ogrenci » munzur un 17 senfonisi » ziynet sali » karakol cemiyeti » uludg