korkuyorum yani 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turban yani kalmadi laik yani versek
  2. ama korkuyorum
  3. korkuyorum
  4. korkuyorum anne
  5. kutumdan korkuyorum
  6. ben kendimden korkuyorum
  7. korkuyorum ferit
  8. anne korkuyorum
  9. doktor korkuyorum
  10. korkuyorum sozluk

© 2008 - uludağ sözlük

korkuyorum yani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. korkuyorum yani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu korkuyorum yani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kirk hadis » osurmak » bayramda aragonesin elini opmek » areds » guvec vernigi » tamirci ciragi » osuruk kokusunu pasifize eden don » promotor » durex elite » hic » karnimac » ertugrul saglam in harcanmasi » lgbtt » satin aldigi seyin parasini soyleyen erkek » sahaya domuz kafasi firlatmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » selpak marka kagit mendil » cemo » izmirli kizlar » melissa boyner » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » turlu cesitli » osur dediysek sic demedik » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » pasifize etmek » ido » hayata kusmek » iran in amerikan savas ucagini indirmesi » 2008 2009 uefa kupasi g grubu » sac dokulmesi