korkutan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. korkutan entryler
  2. korkutan baslik
  3. erkekleri korkutan sorular
  4. sozlukte korkutan anlar
  5. kalinligiyla korkutan kitaplar
  6. korkutan kamyon kornasi
  7. korkularimizdi bizi asil korkutan
  8. buyudukce insani korkutan seyler
  9. korkutan entry silme sebepleri
  10. elektrikli supurgeyle cocugunu korkutan anne

© 2008 - uludağ sözlük

korkutan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. korkutan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu korkutan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mahalle dugununde salsa yapan cift » kaybetme kusaginda kemalizm » konya dan hindistan dan » sinava giren asistana asik olmak » polemik yok mu yahu » muz orta » desmond david hume » ogrencilik gunleri » damdan dusen eski sevgili » oyundan anlayan oyun salonu sahibi » dam ustunde el hareketi yapan sevgili » medine nin mucevheri » umraniye anadolu lisesi » cok seviyorum lan seni » depersonalizasyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul a donmek » katarsis » yaran msn nickleri » yasamsal tespitler » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » klozet davasi » the secret » pazar gununden nefret etmek » cheapdeath » piromani » damardan giren eski sevgili » bakir kazan » kadinlarin sacma sapan seyleri hatirlama sorunsali » munchausen sendromu » intern