korkulu kopru 

kapat
  1. Beşikten başlayıp mezara uzanan,
    Tenha ve korkulu bir köprüdür ömrüm.
    Ağır varlığımı aynı hızla her an
    Bir baştan bir başa beyhude sürürüm.

'Haydi mezara koş' der gaipten bir ses.
    Gönlümse fısıldar: 'Boş kalamaz beşik'.
    Hep böyle tereddüt içinde ben bikes,
    Beyhude ararım bir kaçacak delik.

*
    #918521 (mulayim, 27.11.2006 21:15)

© 2008 - uludağ sözlük

korkulu kopru başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. korkulu kopru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu korkulu kopru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ac kapat » pc de film izlerken msn acip yazma diyen zihniyet » the plaza hotel » taj mcwilliams franklin » 22 temmuz 2008 » adi batasi » grand theft auto iv » evrim teorisi ile fistik satislarinin artmasi » yunanistan » tatar ramazan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci