korkulan kisinin abi demesi 

kapat
  1. anlatmak istediğim şöyle anlık bişey aslında: gece vakti ıssız bi durakta otobüs/minibüs bekliyorsunuzdur. her halinden serseri olduğu belli olan, buram buram bela kokan bi tip yaklaşmaya başlar. o anda senaryolar kafanızdan bir bir geçmeye başlar:
    - cebinde ne kadar para varsa ver yoksa bu pıçağı gotüne sokarım senin!
    + ehe ehe, buyur abi. ama bi yol parası bıraksan bana?
    - sktir lan! yürüyerek git. sapasağlam adamsın!

veya

- birader ne geziyon bu saatte buralarda? bak bu mahallenin namusu bizden sorulur
    + ehe ehe, otobüs bekliyorum abi, bi zararım dokunmaz kimseye
    - bas git lan çabuk artis! o durağa asarım seni!

gibi.

ama tip gelir ve hayatta duyulabilecek en dostane sesle:
    - 23 numara geçti mi abi, der.

o anda omuzlarınız dikleşir, abi konumuna geçersiniz. ses tonunuz da kalınlaşır:
    - geçmedi koçum, dersiniz. işte bu insanoğlunun en büyük yavşaklıklarından biridir benim için. bilmiyorum, öyledir işte...
    #2436099 (nikim yok benim, 06.10.2007 19:45)
  2. kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişidir.
    #2436139 (yureksagda, 06.10.2007 19:56)
  3. kendimle çelişiyor gibi olabilirim ama, olay şöyle de sonuçlanabilir aslında:
    - abi
    + buyur koçum. ehe ehe
    - cebindeki tüm paraları ver yoksa bu pıçağı gotüne sokarım!
    + ehe ehe, abi demiştin ama?
    - sus lan yavşak! ağız alışkanlığı işte..
    #2436207 (nikim yok benim, 06.10.2007 20:11)

© 2008 - uludağ sözlük

korkulan kisinin abi demesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. korkulan kisinin abi demesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu korkulan kisinin abi demesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarki icinde gecen soruyu cevaplamak » turklerin yerini soyle sana sikolata alazayim » omer urundul sakali » womanizer » var misin yok musun beyonce » adnan hoca fasizmi » basliklari alt alta okumak » beyaz ekmek » askeri mahkeme » dersim isyani ile meshur tunceli de dogan insan » deadline » banyodan taze cikmis erkek » sair uuserlardan siirler » universiteli issiz » cruel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir tek yasanarak ogrenilirmis hayat » kafa bu ya » akp nin tsk ile anlasamayip barzani ile anlasmasi » yasemin congar a verilecek alternatif emirler » sen ve ben » dr cureklibatur ve bay arkin » lack of comprehension » clermont » everything is gonna be alright » sensodyne » gercek muslumanlarin solcu olmasi » ulusozluk nba fantasy league » 2010 dunya kupasi elemeleri besinci grup » eksi sozluk » eski sevgiliyi unutmanin yollari