korku filmi aramak 

kapat
  1. insanda ara ara ortaya çıkan korkma,korkutulma ihtiyacının tatminine yönelik girişilen genellikle başarısızlıkla sonuçlanan harekettir...

cd'ciye gidilir;

-abi korkmak istiyorum
    -al bunu altına sıçmazsan getir kıçıma sok

(2 gün sonra)

-abi izledim çok komikti..başka bir film verdin galiba bana?
    -hımmm..neyse onu bırak al bunu izledikten sonra psikolojik tedavi görmezsen ben bu kafayı burdan keserim..

(2 gün sonra)

-abi izledim
    -ama hala ayaktasın
    -evet abi paramı geri alabilir miyim?
    -al bu fil.......

olmaz yani..korkmak istiyorsanız o konuda uzmanlaşmış bir arkadaşınız tavsiyesiyle korku filmi izlemelisiniz..pazardan elma seçer gibi olmaz korku filmi almak..sonu hüsran olur..
    #283255 (rasko, 27.05.2006 19:18)
  2. (bkz: cd cinin her filmle ilgili olumlu görüşü)
    #283261 (rasko, 27.05.2006 19:21)
  3. gerçekten yapılmaması gerken bir davranıştır. 3-4 tane cd alırsınız ama çıkan cd'ler de toplam bir tane korku sahnesi vardır. onda da korkmazsınız zaten büyük ihtimalle. gerisi konuşmayla falan geçer. ya da arkadan falan öcüler çıkar. (bkz: öcü)
    #450966 (alcoholica, 22.07.2006 23:41)
  4. (bkz: bela aramak)
    #911192 (jansery, 26.11.2006 09:16)
  5. (bkz: gizli gerçek)
    (bkz: gece bekçisi)
    (bkz: geçen yaz ne yaptığını biliyorum)
    #912023 (zargana, 26.11.2006 14:17)

© 2008 - uludağ sözlük

korku filmi aramak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. korku filmi aramak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu korku filmi aramak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» light » guvenilirlik » eski sevgilinin telefonunda sapik 2 olmak » gozyasi » romeo » madde 22 » yigit ozgur esprileri » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » filmkolix » stephen appiah in menajeri » lumpen rap » jose joaquin moreno verdu » yuzme kolluguna kaymak » harry potter and the deathly hallows » orcun kunek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » imhotep » ukte doldurmak » esen fizik » alkolle kadin arasindaki benzesme » kloroasetofenon » isi ile sicaklik arasindaki farki bilmeyen firma » olu sessizligi » desperados » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » kurdish rebels » anti din ekibi » ismail turut » beni sorma iyiyim » fosforlu prezervatif