korku filmi amcalari 

kapat
  1. korku filmlerinde hafiften tırstırmak misyonu üstlenmiş amcalarımızdır.

oraya giden geri donmedi amcalari

ölme,ölmesen bile sakat kalma ihtimalinin çok yüksek olduğu alanlarda caydırıcı kuvvet olarak görev yapmaktadır.en önemli özelliği kirli sakalı ve piposudur.adres sorma gafletinde bulunulduğunda anlamsız bir diyalog içine çeker sizi.

-amca biz ölüm kayalarına gitmek istiyoruz.nasıl gidebiliriz?
    +gidemezsiniz ola ki gittiniz sittin sene geri dönemezsiniz.
    -nasıl amca anlamadım?
    +şaşırmadım anlamamana.adından belli işte ibiş ölüm kayası orası ne bok aramaya gidiyorsun.
    -bir muş durumu var diyorsun yani giden gelmiyor olayı hehhehe.
    +lan uzaklaş buradan yoksa bastonumu en ince ayrıntısını hissedeceksin vücudunda.
    #3257417 (nirolis, 11.04.2008 14:34 ~ 15:50)
  2. gece yarisi amcalari

saat 12'ye geldimi anlamsız işler peşinde koşan amcalardır.hani nasıl bir işe bulaşsamda izleyici beni manyak bir katil zannetse diye çırpınırlar.kimi gece gece toprağı eşeler,kimi elinde delici,kesici aletlerle cam önünde cesur pozlar verir.gel gör ki filmin ana karakterini yine bu amca kurtarır.
    #3257428 (nirolis, 11.04.2008 14:38)
  3. sisman ve gozluklu korku filmi salaklarinın can düşmanı olan amcalardır.
    #3257450 (iktidarsiz jigolo, 11.04.2008 14:45)
  4. genelde, muhlis görünümlü olanları filmin sonunda katil çıkar.
    #3257485 (taharetmuslugu, 11.04.2008 14:55)

© 2008 - uludağ sözlük

korku filmi amcalari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. korku filmi amcalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu korku filmi amcalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bosanmak » double team » mehmet yildiz » kaiser chiefs » finansbank » dugunden kiz yayladan okuz alinmaz » turku » soner yalcin » bebek yuzlu katil » heir apparent a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci