korktum ne yalan soyleyeyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne yalan soyleyeyim
  2. ayy cok korktum
  3. yalan olmayan tek sey her seyin yalan olmasidir
  4. ben soyleyeyim de
  5. ne sen sor ne ben soyleyeyim
  6. efedime soyleyeyim
  7. ben sana bir sey soyleyeyim mi
  8. efendime soyleyeyim
  9. sagim yalan solum yalan
  10. yalan mi yalan mi dondurmayi yalan mi

© 2008 - uludağ sözlük

korktum ne yalan soyleyeyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. korktum ne yalan soyleyeyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu korktum ne yalan soyleyeyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» duzenli olarak takvim yapraklarini koparmayan kisi » ofsayti anlamayan kadinlar » dynamo » anlatacak cok sey varken susmak » yusuf mecek » yumurtalik » takkeli libos » en zeki melegin seytan olmasi » bobby tatketcap » wts a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci