korkma korktun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. korkma insancik korkma
  2. korkma
  3. ses veriyorum korkma
  4. korkma ben varim
  5. korkma kopmaz
  6. asktan korkma
  7. korkma biz genciz
  8. korkma kalbim
  9. korkma 2007
  10. hayattan korkma

© 2008 - uludağ sözlük

korkma korktun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. korkma korktun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu korkma korktun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pinpon topu » uludag sozluk » fenerbahce besiktas 2009 uefa kupasi finali » yabanci uyruklu turk sporculara karsi olmak » irfan view » this video is not available in your country » 512 » parcala 76 » hatun kisi niyetine » olimpiyat sampiyonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games