korkarim osurdum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. osurdum koktu mu
  2. sanirim osurdum
  3. sesli osurdum kokmaz
  4. bir osurdum hayatim degisti
  5. osursam osurdum derdim
  6. osursam osurdum derim
  7. korkarim
  8. entry nin sonuna dagilin lan buraya osurdum yazmak
  9. korkarim asik oldum
  10. korkarim askimin siddetinden

© 2008 - uludağ sözlük

korkarim osurdum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. korkarim osurdum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu korkarim osurdum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul un en guzel semti » evrim teorisi » ask birlestirir » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » se7en » sesleri gormek » penisin var derdin var » amc » onur air » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » birinci nesil yazitlari » silence is golden » bir gun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » la havle ve la kuvvete falan olmak » ben ask oldugumu aglarim » karamboldedans » ne dedi ne dedi » vanti lator » beklenti » su icerken domalan insan » bu savasa hayir diyelim » bozulan uyku duzeni » dibi dibi rek » x dogumlu olmak » yazip yazip silmek » cambridge city fc » senaryo kabizi senarist » acikan sozluk yazarinin drami