kordon da nargile icmek 

kapat
  1. bilhassa yaşadığımız şu harikulade bahar günlerinde akşam serinliğinin ardından, elde çay, ve denizde oluşan harika yakamozu izleyerek, o izmir' in enfes imbat rüzgarını içimizde hissedip denize aşık olmak ve parmakların ucunda nargile marpucu.. yanında dost varsa sohbet, yoksa deniz' le muhabbet, geceyle ahenk...

bu kadar laf- ı bomboş' tan sonra izmir kordon' da nargile içme keyfi bambaşkadır efendim.. izmir' e giderseniz, bu keyfi yaşamadan dönmek içinizde bir parça eksikliğe sebep olacaktır.. tabi bu hadiseden sonra izmir' e yerleşmek isteyecek, arkadaşlarınız tarafından ikna edildikten sonra kös kös asıl memleketinizin yolunu tutacakınız..

izmir başkadır..

hele kordon' da nargile keyfi bambaşkadır...

*

*
    #1524972 (peceteye recete yazan doktor, 14.04.2007 00:44)
  2. karşıyaka' dan hafiften bir rüzgar eserken, ege karşınızda uzanırken, izmir' in yaşam sevincini duman duman içinize çekmenizdir.
    #1525013 (abberline, 14.04.2007 00:53)
  3. (bkz: hayat budur)
    #1525077 (arude50, 14.04.2007 01:12)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kordon da nargile icmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kordon da nargile icmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kordon da nargile icmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kordon da nargile icmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.