koray sanli 

kapat
  1. beşiktaş'ın 1989 doğumlu, önlibero ve stoper oynama özelliğine sahip genç futbolcusu. sinan vardar çıkışlıdır.
    #2624888 (fizikalibilitesice, 24.11.2007 15:44 ~ 26.04.2008 15:41)

© 2008 - uludağ sözlük

koray sanli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. koray sanli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koray sanli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » 18 4 inc » miles davis » dalinle masturbasyon yapmak » friends » the godfather » urunun kasada kalmasi » stanley kubrick filmlerini izlemeyen cahil insan » messenger tv » k i n » 16 nci yuzyil » cok efendi bir adam olmak » joyeux noel » bebek taklidi yapan kizlar » ali sami yen cehennemi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zlatan ibrahimovic in bologna ya attigi gol » yazarlarin hepsi ibne olsa acilacak basliklar » jolly joker pub xl » onurkul » samil basayev » britney spears » jeff buckley » msn iletisine yalnizim yazmak » dogu ve guneydogu anadolu insani » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi » over the hills and far away » ali ihsan sabis » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » el isi