kor ahmet 

kapat
  1. asıl adı ahmet ozdemir olan konya'nın yerel sanatçısı. eski konyalıların konuşma tarzıyla, diyologlar yapar, şarkılar söyler.

--spoiler--
    http://www.youtube.com/watch?v=JPuuGrRt_fc +
    --spoiler--
    #2277336 (tifosi, 07.09.2007 12:52 ~ 12:53)
  2. http://www.youtube.com/watch?v=eauJuGGWLBs +
    #2851207 (akrebin gozleri, 17.01.2008 12:35)
  3. beste ve gufteleri trt tarafından tescillenmis sanatcidir. konya'nin gururudur.
    #2851214 (karizmatiklider, 17.01.2008 12:38)
  4. evi, konyada'ki sabah dersanesi' nin ; '' ahmet sağır şubesi'' nin arkasında bulunmaktadır.gözleri tamamem kör değildir.küçükken geçirdiği çiçek hastalığı yüzünden görme özelliğinin büyük bir kısmını kaybetmiştir.kafasını bazen iki yana sallayıp tuhaf sesler çıkarmasının nedeni ise ; öyle yapınca , ''daha iyi gördüğünü'' düşünmesinden dolayıdır .
    #3775904 (sinner mirza, 05.08.2008 23:09)

© 2008 - uludağ sözlük

kor ahmet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kor ahmet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kor ahmet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» photoshop lu fotograflarin moda olmasi » aglamak » kalbimi kirdin fredo » groagh com » bayilik » yaran facebook yorumlari » dogu ve guneydogu anadolu insani » sansini kendi yaratmak » anaokulunu disaridan bitiren insan » prisoner » love is love » ben kendim ve yine ben » vern schillinger » damnation » examenglish com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pink floyd » uuserlarin cuma namazina gitmeme sebepleri » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » askim sarkim » burcak onder » drake diener » vajinayi bulan erkegin ilk sozleri » mute » yavsakimsi » erkekler haftada birden fazla seks yapsin » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » onurkul » tchibo » ozgurluk ve dayanisma partisi » gloria golf resort