kor agop 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. agop
  2. ah agop ah
  3. agop martayan
  4. agop artinyan
  5. agop agopyan
  6. ali topu agop a at
  7. agop aptinyan
  8. agop un meyhanesi
  9. agop ayvaz
  10. agop un kazi

© 2008 - uludağ sözlük

kor agop başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kor agop ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kor agop nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vern schillinger » hala yarmaya devam eden forward mailler » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » buymak » pkk kamplari bizim icin bbg evi » patlicani oksama seansi » evlenirken bakire bayan aramak » tutmus iddaa kuponu » uc aynali kirk oda » britney spears » ea games » polisle catismak » resurection » karin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turbanli fantazisi » ask » alternative information center » sen » kadinlarla ilgili gercekler » gunluk dil » sozluge yazilan herseyi gercek sanmak » 12 ekim 2008 » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » persembenin gelisi » nba 2k9 » bulent ecevit » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » aydogan babaoglu