kopyaladim pastaladim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ko
  2. ko be or not ko be
  3. ko to tamo peva
  4. koa
  5. koagulasyon
  6. koagulasyon nekrozu
  7. koah
  8. koaka
  9. koaka com
  10. koaksiyel kablo

© 2008 - uludağ sözlük

kopyaladim pastaladim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kopyaladim pastaladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kopyaladim pastaladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarip sarmalamak » bakir » webmasterlar icin kaynaklar » default » namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » balikesir » total war » saat cok gec oldugu halde uyumayan insan » ankarali namik » moderator olma teklifini reddetmek » muhlis bey » gecen gun yine sevisiyorum » dsi » nivea » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » helmut carl von moltke » imhotep » kutumda buyuk var acun bey » paralel » gol sonrasi takla atan futbolcu » agizda yara varken biskrem yemek » studyoda gerginlik » mother north » emre kongar » volkan demirel » yaran videolar » turk kulturu » tuvalete en son kim girdi sorusu » erkek » sonu guzel olan sarkilar