kopyala yapistir yaptim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kopyala yapistir
  2. kopyala yapistir hayatlar
  3. kopyala yapistir yazarligi
  4. kopyala sil yapistir metodu
  5. 5000 yillik kopyala yapistir tarihi
  6. kopyala yapistir yerine copy paste demek
  7. gercek hayatta da kopyala yapistir yapilasi seyler
  8. yaptim evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  9. yaptim hele bi sor niye yaptim
  10. evet yaptim ama bir sor neden yaptim

© 2008 - uludağ sözlük

kopyala yapistir yaptim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kopyala yapistir yaptim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kopyala yapistir yaptim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fanatizmin hastalik haline gelmesi » daniel tozser » mamma mia » revolter00 » fenerbahce taraftari » airties modem » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » civanim » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » bu yaz ben cok degistim » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » sair uuserlardan siirler » punch me i bleed » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » yaran facebook gruplari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the richest man in bayburt » superseks » mudur » toygar isikli » iyiler siyah giyer » erdogan nin kriz uyarisina tepki gostermesi » uds » the fall of max payne » zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari » zor mac » metrobuslerdeki vip koltuklari » merdivenler » haydar dumen e sorulan yaran sorular » balm » onay bekleyen entry